Locatie – Praktijk van den Oever – Rotterdam
Header afbeelding
Welkom bij Praktijk van den Oever

Wie zijn wij?

Manuele Therapie, Fysiotherapie en Oefentherapie Mensendieck. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Locatie

Lokatie Noordeinde – Gezondheidscentrum Levinas

De Behandelkamer

kinderfysiotherapie1 kemps2

In de behandelkamer zult u de intake doen en waarschijnlijk ook het grootste deel van de behandelingen ondergaan, zeker als het Manuele Therapie betreft. Voor de fysiotherapeutische behan- delingen zal in veel gevallen ook gebruik gemaakt worden van de oefenzaal (zie foto’s hieronder). Bij de intake horen meestal een paar vragenlijsten. Indien u beschikt over een e-mail adres, dan kunnen wij deze lijsten naar u opsturen zodat u ze op uw gemak thuis kunt invullen.

 

locatie3

De oefenzaal

kinderfysiotherapie1 kemps2

Wij zijn erg trots op onze prachtige oefenzaal. De medische trainingsapparatuur van Enraf-Nonius wordt via magneetkaartjes die in de computer geprogrammeerd worden, aangestuurd. Uw vorderingen worden daarna in diezelfde computer opgeslagen zodat u na verloop van tijd precies kunt zien hoe uw kracht, uithoudingsvermogen, snelheid. loopafstand etc. verbeterd is. Het Technogym oefenmateriaal nodigt uit tot tal van leuke en herstelbevorderende oefeningen. Alle ballen hebben een andere functie afhankelijk van hun vulling,, zwaarte en hardheid. Alle ballen hebben een andere functie afhankelijk van hun vulling,, zwaarte en hardheid.
locatie6