Contact & Route – Praktijk van den Oever – Rotterdam
Header afbeelding
Welkom bij Praktijk van den Oever

Wie zijn wij?

Mededeling: Per 1 april 2024 is de praktijk opgesplitste in twee praktijken: Praktijk Van den Oever en Fysio Baaij.

Manuele Therapie, Fysiotherapie en Oefentherapie Mensendieck. Bent u op zoek naar een fysiotherapeut? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatieve en persoonlijke fysiotherapie en daarbij werken wij met effectieve behandelmethodes. Onze enthousiaste therapeuten staan graag voor u klaar.

Contact & Route

Gezondheidscentrum Levinascontactenroute
Noordeinde 97H
3061 EM Rotterdam
Tel: 010 – 4 521 421
E-mail: 
wvdoever@ezorg.nl

Dependance:
Ramlehweg 24C – 3061
JX Rotterdam Kralingen
Tel: 010 – 4 521 421
E-mail: 
wvdoever@ezorg.nl

Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Routebeschrijving

Vanaf de Oudedijk:

1.       U kunt bij GC Levinas komen via het Noordeinde: helemaal doorlopen tot aan het eind, dat ziet u rechts een parkeerplaats,  u gaat rechtsaf voor / langs deze parkeerplaats en dan komt u vanzelf bij de ingang van Levinas aan uw rechterhand. De afdeling Fysiotherapie zit RECHTS, voorbij de grote bruine bank die de wachtruimte vormt.

2.       U kunt ook de Plantageweg oplopen en dan het bruggetje oversteken ! Als u dan rechtdoor loopt komt u vanzelf bij de ingang van het gezondheidscentrum.

3.       Vanaf de Weteringstraat of Siondwarsstraat:Als u het Noordeinde inslaat ziet u direct de parkeerplaats. Achter het rijtje woonhuizen staat GC Levinas.

Wij zitten in kamer 2. De oefenzaal zit schuin tegenover onze kamer, een paar meter verderop.
Let op ! Vanaf 17.30 uur dient u zich aan te melden via de buitenbel helemaal rechts van de toegangsdeur (of via uw mobieltje). Wij komen dan de deur voor u open doen.

Plattegrond